Voordelen

Met de TABCO tankkoppeling, standaard uitgerust met overvulbeveiliging, kiest u voor een economische, duurzame en veilige oplossing. Niet voor niets zijn er sinds 2002 al meer dan 2000 koppelingen in bedrijf:

 • Kortere vultijden en minder schuimvorming dus efficiĆ«ntere vulling
  Bij drukvulling kan met een grotere capaciteit gewerkt worden dan bij het gebruik van een vulpistool, waardoor de vultijd korter is.
  Vulpistolen veroorzaken bovendien schuimvorming en daarmee ondervulling. De TABCO maakt geen gebruik van vulpistolen, waardoor er veel minder schuimvorming ontstaat en de tank volledig gevuld kan worden.
 • Geen opgeblazen tank met bijkomende schade aan het voertuig en hoge saneringskosten
  Doordat de vloeistof bij overvulling via de ontluchting uit de tank wil, ontstaat er overdruk in de tank. Deze overdruk kan de tank opblazen met alle gevolgen van dien. De TABCO tankkoppeling voorkomt overvulling en dus ook een opgeblazen tank.
 • Geen brandstofverspilling
  De TABCO tankkoppeling is een lekvrije koppeling en voorkomt daardoor vloeistofverspilling. Hiermee wordt niet alleen geld bespaard, maar ook het milieu.
 • Geen brandstofdiefstal door vulopening
  De TABCO lekvrije tankkoppeling is bij niet-aangesloten slangkoppeling gesloten. Diefstal via het vulpunt van de tank wordt daardoor onmogelijk.